Expired: 10 på topp 2017

10 på topp 2017 starter 1. februar. Sesongen avsluttes 15. oktober. Nytt av året er at 5 av postene er tilrettelagt for de som føler at 10 på topp er for krevende f.eks små barn, pensjonister og andre.

Enkelte av toppene er ikke tilgjengelig på ski om vinteren.

Minner om at alle må registrere sine turer på nettet selv. Gå inn på www.levangeridrett.no så finner dere beskrivelse på hvordan dette gjøres. Dette er også beskrevet i konvolutten som ligger ute for salg.

Skulle det være behov for hjelp send Mail til arvbren@online.no.

Ønsker alle mange fine turer.

Arve Brenne

 

One thought on “Expired: 10 på topp 2017”

  1. Dette er dumt med tanke på at mange av dei som går på 10 på topp ,har som mål å klippe og har ikkje tilgang på internett ?Håper at dei kan få kort ??Har ein bruker som begynte i 2016 og det var stor stas å komme til toppen og klippe ,dette er synd.Han fekk si første medalje da ?

Legg igjen en kommentar